Ga op ontdekking met Tour de Flex

Greg Wilson, James Ward, en Christophe Coenraets hebben een handige AIR applicatie gelanceerd. De applicatie werd opgevat als een soort rondleiding en bundelt een 200-tal voorbeelden van zowel Flex als AIR componenten, technieken om externe data op te halen, componenten van derden, integratie van API’s van bijvoorbeeld Amazon of Google, enz… alles compleet met source code.

Een andere coole feature is dat je ook zelf eigen voorbeelden kan toevoegen en die delen met andere gebruikers. Je voorbeeld moet enkel aan wat voorwaarden voldoen, alle details kan je op deze website lezen.

Sinds de lancering vorige week, werd deze ‘Tour de Flex’ al meer dan 8.000 keer gedownload!
Je kan de applicatie installeren door onderstaande badge aan te klikken.

Tags: ,

Reageer op deze blogpost