Online marketing

Als je webshop of website geen bezoekers krijgt ben je er weinig mee. Met gerichte online marketing en de juiste content genereren we kwaliteitsvolle trafiek. Zo zorgen we ervoor dat je website de juiste bezoekers aantrekt, én laten we die bezoekers converteren.

Strategie

Het is pas wanneer je een concreet doel voor ogen hebt dat je kan scoren met een succesvolle online marketing aanpak. De strategie die we voor je uitstippelen hangt af van wat je online wilt bereiken. Meer naamsbekendheid, meer leads, nieuwe markten verkennen, … De inzet bepaalt wat we gaan vertellen, aan wie, op welke manier, en welke kanalen we hiervoor gaan inzetten. We vertalen je doelstellingen in een concreet en werkbaar digitaal marketing plan, met meetbare KPI’s en verwachtingen.

Ook in onze online marketing aanpak werken we user-centric, en vertrekken we vanuit de behoeften van je doelgroep. Het is immers cruciaal dat je klanten in elke fase van hun customer journey de juiste informatie te zien krijgen.

De middelen en kanalen die we inzetten bekijken we niet alleen individueel, maar als een in elkaar vloeiend geheel. Het is immers de continue wisselwerking tussen al die kanalen onderling die uiteindelijk voor conversie zorgt.

Leo4

SEO

Jouw website of webshop vindbaar maken in zoekmachines als Google, met een zo hoog mogelijk zoekresultaat

SEA & Social Advertising

Adverteren in zoekmachines en op sociale media om snel en gericht je doelgroep te bereiken op het moment dat ze naar jou op zoek zijn

E-mail marketing

Nog steeds één van de meest doeltreffende communicatiekanalen, personaliseerbaar en ideaal om een lange termijn relatie met je doelgroep op te bouwen.

Arnie2

Marketing automation

Sommigen noemen het “e-mail marketing on steroids”. Met krachtige marketing software bepaal je welke boodschap iemand te zien krijgt, wanneer en via welk kanaal, gepersonaliseerd op basis van bijvoorbeeld koop- of surfgedrag. One-to-one communicatie voor een hoge ROI.

Content

Iedere vorm van communicatie steunt op relevante, sterke en overtuigende inhoud. Online én offline. Rake woorden, sterke beelden, straffe video’s, … met treffende content beroeren we je doelgroep en versterken we de verbondenheid met je merk. Samen schrijven we jouw digitaal verhaal.