Veel verhaal. Alles digitaal.

  • A Glue story
We zijn online whizzkids, digitale strategen, maar ook communicatiespecialisten, online marketeers, designers, developers, UI/UX experten, … met een hart voor ‘all things digital’. Samen schrijven we jouw digitaal verhaal.
Bondage

Wat ons bindt

We willen waarde creëren voor onze klanten. Dit doen we door een sterk en samenhangend digitaal verhaal uit te stippelen, waarin de gebruiker steeds de hoofdrol speelt. De bouwstenen die we gebruiken om je merk of product online te versterken zijn strategie, design, technologie en inhoud. En ieder van ons doet dit met een rugzak vol goesting.

W

Wie we zijn

Een Gents team dat elke dag opnieuw je business online doet groeien. We zijn een groep leergierige jonge wolven en oude rotten, benieuwd naar de doelen en drijfveren van onze klanten. We gaan graag op zoek naar zo eenvoudig mogelijke oplossingen voor digitale vraagstukken. Onze developers, designers en marketeers eten en drinken digitaal. In alles wat ze doen zetten ze de gebruiker centraal.

Wie we zijn 1
IMG 1220
O

Ons statement

Wij schrijven jouw digitaal verhaal. Dat doen we met veel goesting, en misschien een tikkeltje eigenwijsheid. Met een doordachte digitale strategie, haarscherpe online marketing en rake content brengen we je klanten dichter bij je merk.

G

Glue is een digital agency dat jouw online business doet groeien. We zetten je ideeën en doelen om in concrete plannen.

Koen Phlips - Managing partner
Quote koen 181206 133003
W

Waarom voor Glue kiezen

We geloven heel sterk in samenwerking. In nauwe partnerships. We zijn heel goed in wat we doen, maar hebben veel te leren over jouw vak. Samen weten we immers een pak meer. Hoe meer we luisteren, met elkaar praten, samen rond de tafel zitten, hoe nauwkeuriger onze samenwerking. Hoe nauwkeuriger onze samenwerking, hoe meer we jouw merk uitademen en er waarde voor creëren.

Daag ons uit!

Je broedt op een nieuw project? Zin in een vrijblijvend gesprek? Laat ons samen rond de tafel zitten. We zijn één en al oor, en zijn graag de start van jouw digitaal verhaal…

#1 Beschouw ons niet als leveranciers
We geloven sterk in partnerships.