In één adem uit te lezen

  • verhalen die we graag delen
Gluexmass 5365
#weareglue

Welke kaart trekt Glue dit jaar?

Een nieuw jaar? Dan hebben we traditiegewijs een kerstkaart voor je klaar. Welke wensen het dit jaar worden, geven we nog niet prijs. Om jullie nu al even op te warmen, een overzicht van de afgelopen jaren, een 'medley' zowaar.

Libelle shopify
#expertise

Craft CMS & Shopify: twee handen op één buik

Dat we superfan zijn van Craft CMS, dat kon je hier al lezen. Maar ook Shopify heeft bij ons een streepje voor. En wat als we beide pareltjes integreren in één site? Dan krijg je een match made in heaven. In dit artikel doen we even uit de doeken waarom Craft CMS en Shopify twee handen op één buik zijn.

Glue2candlesinthewind
#weareglue

20 jaar Glue: “Plezier maken is onze grootste drijfveer."

“Saai, lelijk en kaal. Maar wel gedreven.” Als je de oprichters van Glue digital agency vraagt om elkaar in enkele woorden te omschrijven, dan krijg je dit als antwoord. Koen Phlips en Filip Quivreux vieren met Glue dit jaar hun porseleinen huwelijk, hun flauwe humor én het succesverhaal van hun digital agency.

Kerstkaart 2020

Storytelling: 8 tips voor een sterk verhaal

Het woord storytelling heeft een bijna magische klank. Maar waar gaat het nu echt over? Zijn ondernemingen gebaat bij storytellingtechnieken? Kan iedereen het zomaar toepassen en wat houdt het precies in? (artikel geschreven door Guido Everaert op 22 oktober 2019 voor Flanders DC Magazine)

3 musea
sales, updates

Drie nieuwe kunst & cultuur websites

We zijn bijzonder trots te mogen aankondigen dat we het jaar afsluiten met een hattrick van kunst en cultuur.

Craft cms
CMS, UX, conversie-optimalisatie

Waarom we zo graag met Craft CMS werken

Keuze zat op het vlak van content management systemen. Stop met zoeken en ontdek waarom Craft een pareltje is.

Google analytics
#expertise

Overstappen naar Google Analytics 4

Je hebt het zeker al horen waaien: Google gaat Universal Analytics na tien jaar uitfaseren of sunsetten (zoals dat zo mooi heet in het Engels) en lanceert Google Analytics 4 (GA4). Wij lijsten de nieuwigheden voor je op en leggen je uit waarom je best nu al aan de slag gaat met GA4.

#3 Vertrouw ons
We delen graag onze expertise met jou.