Een eigentijdse website voor de sympathiekste vastgoedmakelaars van Vlaanderen. Real-time synchronisatie van duizenden panden met focus op gebruiksvriendelijkheid, beleving en inspiratie. Een immo-website die een stapje verder gaat dan alle anderen...

Onze diensten

webdesign development
Dewaele overleg

Op één lijn met de makelaar en zijn klanten

Strategie is de fundering van elk project. Toen we van Dewaele groen licht kregen om hun nieuwe website te ontwikkelen, zaten we eerst uitvoerig samen met de makelaars, om de noden van hun klanten, de eindgebruikers, perfect te begrijpen. De makelaars werden heel nauw betrokken bij het opstellen van het digitaal grondplan van hun nieuwe webplatform.

Hoog scoren in Google

Met pagina’s die automatisch gegenereerd worden op basis van locatie en type woning haalt de nieuwe website hoge SEO scores.

Dewaele mobile2 2022 09 01 110542

Beleving en personalisering

Wanneer je op zoek gaat naar de nieuwe plek van je dromen wil je niet alleen gemakkelijk kunnen navigeren in een gebruiksvriendelijk aanbod, maar wil je ook geïnspireerd worden. Door gebruik te maken van fullscreen afbeeldingen, interactieve 3D rondleidingen en het uitgebreide aanbod te koppelen aan het inspirationele magazine House & Home zorgden we ook voor een begeesterende inhoud. Als bezoeker heb je de mogelijkheid een persoonlijke account aan te maken. Hierdoor krijg je een aanbod gepersonaliseerd op basis van je voorkeuren en je zoekgedrag. Je kan je favoriete panden opslaan, en krijg je een eigen makelaar toegewezen. Zo creëer je een win-win situatie waarbij bezoekers advies op maat krijgen en de makelaar betere leads genereert.

Onze website biedt ons alle mogelijkheden om de topposities in Google op te eisen in een zeer concurrentiële markt.

Filip Dewaele - CEO

Website architectuur

Dewaele2
Dewaele image

Zoekfunctie als centrale navigatie

Het huis van je dromen gevonden in één klik? Een intuïtieve en gebruiksvriendelijke structuur, gekoppeld aan een overzichtelijk en filterbaar aanbod is broodnodig als je wil dat de eindgebruiker zo natuurlijk mogelijk het pand van zijn of haar dromen vindt. Centraal op de homepage van het vastgoedplatform ontwikkelden we een gebruiksvriendelijke en uiterst doeltreffende zoekfunctie met heel gerichte filtermogelijkheden.

Bezoek dewaele.com

Technologieën

Craft cms
Varnish
Laravel
Elastic stack

Daag ons uit!

Je broedt op een nieuw project? Zin in een vrijblijvend gesprek? Laat ons samen rond de tafel zitten. We zijn één en al oor, en zijn graag de start van jouw digitaal verhaal…