Sinds 1871 is brouwerij Duvel Moortgat een vaste waarde in het Belgische bierlandschap. Dit bekroond familiebedrijf is inmiddels de stuwende kracht achter tal van nationale en internationale biermerken. Hun passie voor het brouwersvak gaat hand in hand met een permanente aandacht voor kwaliteit en innovatie. Voor de vernieuwing van vier webshops - Duvel, Vedett, Chouffe en Liefmans - gingen ze op zoek naar een Magento-expert. Enter Glue!

Onze diensten

Magento 2 webdesign e-commerce development Craft CMS
Duvel

The Duvel’s in the detail

Eerste agendapunt: een vlotte upgrade van hun webplatform naar Magento 2.

Het Duvel-team gaf meteen ook een aantal essentiële criteria voor hun nieuwe webshops mee: de ontwikkeling van een modulair, gebruiksvriendelijk en futureproof platform én een naadloze integratie met de software van hun logistieke partner DistriMedia.

Het einddoel? Een faire en vlotte verkoop naar hun wereldwijde klanten toe.

Same same, but different

Elk biermerk heeft zijn eigen look & feel. In het design van de vier webshops zochten we dan ook naar een perfecte balans tussen eenheid en verscheidenheid. Ondanks het visuele onderscheid werken de webshops op dezelfde manier, wat voor alle betrokken partijen een pak gebruiksvriendelijker is.

MOBILE
G

Glue tilde onze webshops naar een hoger level en hielp ons met het concept storytelling. Het was een aangename, creatieve, succesvolle, maar vooral persoonlijke samenwerking met een gedreven, gepassioneerd en technisch sterk team.

Laurien Van Aken - Webshop manager
Laurien 2020 11 26

Integratie met grote I

Contentbeheer in een e-commerceplatform: geen evidentie! Wij gebruiken elk platform waarvoor het gemaakt werd en koppelden het inspiratieluik in Craft CMS aan het e-commerceluik in Magento. Ook de integratie met de logistieke software en de e-mailmarketingtool Mailchimp mocht niet ontbreken. Naadloos welteverstaan. En last but not least: een realtime datasynchronisatie van de stock-, order- en klantgegevens binnen hun ERP- en CRM-systemen.

Duvel schema

De vedetten achter de Duvel-webshops: Onze Duvel, onze trots!

Akos en Thomas - Developers @ Glue
Akeneo

PIMsalabim!

Om alle productinformatie op een efficiënte manier te beheren én commercieel bruikbaar te maken voor andere applicaties, gooiden wij de PIM-tool Akeneo in de mix, een connector tussen hun ERP-systeem en Magento 2.

Bezoek de webshops

GEBRUIKTE TECHNOLOGIEËN VOOR DIT PROJECT

Craft cms
Mailchimp
Akeneo
Magento

Daag ons uit!

Je broedt op een nieuw project? Zin in een vrijblijvend gesprek? Laat ons samen rond de tafel zitten. We zijn één en al oor, en zijn graag de start van jouw digitaal verhaal…