OVSG is een onderwijsorganisatie die zich richt op het ondersteunen en bevorderen van kwalitatief hoogwaardig onderwijs. Met een focus op het Vlaamse onderwijslandschap, werkt OVSG samen met scholen, leerkrachten en beleidsmakers om de onderwijskwaliteit te verbeteren en de ontwikkeling van leerlingen te stimuleren.

Onze diensten

CSAM-integratie Craft CMS development Online branding

Met een breed scala aan diensten en doelgroepen was het onze taak om alles duidelijk en overzichtelijk aan de gebruiker te presenteren. Een centrale zoekfunctie draagt dan ook bij aan de gebruiksvriendelijkheid.

Ovsg mobile
CSAM

Afgeschermde inhoud

Enkele thema's zijn specifiek gericht op bijvoorbeeld schooldirecties. Zij kunnen aanmelden via CSAM (identiteits- en toegangsbeheer van de Belgische overheid) om zo afgeschermde content te bekijken. De afscherming kan tot op contentblokniveau bepaald worden. Zo kan een hele pagina bijvoorbeeld zichtbaar zijn voor iedereen, maar kunnen specifieke downloads afgeschermd worden.

Ovsg mijnovsg2

Mijn OVSG

Via "Mijn OVSG" kunnen leerkrachten, directies en andere medewerkers van schoolbesturen artikels bewaren, maar ook hun aankomende opleidingen beheren.

Ga naar ovsg.be

Daag ons uit!

Je broedt op een nieuw project? Zin in een vrijblijvend gesprek? Laat ons samen rond de tafel zitten. We zijn één en al oor, en zijn graag de start van jouw digitaal verhaal…