Brooklyn, de grootste multistore van het land zit in een nieuw jasje! Glue kreeg carte blanche en koos voor een combinatie van een krachtig CMS en verschillende koppelingen. Hierdoor creëren we een uniek omnichannelverhaal waar inspiratie én conversie hand in hand gaan.
Ontdek de case.

Onze diensten

Magento 2 Craft CMS webdesign e-commerce development
Brooklyn shopthelook

Shop the look

Om de waarden van de verschillende merken zo perfect mogelijk te vertalen in de webshop, bewaakten we steeds het fragiele evenwicht tussen inspiratie en conversie. Qua design kregen we zo goed als carte blanche en we kozen voor een ontwerp waarin gebruiksvriendelijkheid, verfijning, vorm en functie hand in hand gaan.

Brooklyn in cijfers sinds we hun nieuwe webshop ontwikkelden

arrow-gradient 0%

omzetstijging

arrow-gradient 0%

meer conversie

arrow-gradient 0%

snellere laadtijden

Brands & pants on all devices!

Brooklyn screen mobile
Brooklyn broekentool2

Online broekentool: voor ieders poep een perfecte broek

In samenwerking met de broekenexperts bij Brooklyn ontwikkelden we een online broekentool, ook wel mijnBroek, de virtuele keuze-assistent. De tool gidst je stapsgewijs door een aantal cruciale vragen en toont je vervolgens de perfect passende broeken, beschikbaar in jouw maat. Met de online broekentool was broeken passen nog nooit zo 'poepsimpel'.

Brooklyn broekentool
Cadeaubon

Focus op omnichannel

De oude Brooklyn-website draaide integraal op een Magento-platform zonder CMS, wat natuurlijk vele issues en beperkingen qua content met zich meebracht. Voor de nieuwe site beslisten we om een krachtig en gebruiksvriendelijk CMS te voorzien. Op die manier focussen we op het omnichannelverhaal van Brooklyn, en is er naast de webshop ook ruimte voor inspiratie, een blog, een broekentool en meer. Een CRM-systeem zorgt er dan weer voor dat online en offline in elkaar overvloeien. Koop je namelijk iets aan de kassa? Dan vind je je bestelhistoriek ook meteen in je online account.

Brooklyn sleept SafeShops Sustainability Award in de wacht

Voor het zesde jaar op een rij vonden de SafeShops awards plaats! De Belgische associatie van de E-commerce sector wil met deze awards de inspanningen van bedrijven & hun groeiende E-commerce in de verf zetten. Uit de 90 genomineerden sleept Brooklyn de SafeShops Sustainability Award in de wacht. Van het productaanbod tot verpakking en verzending, Brooklyn zet hard in om de gehele verkoopcyclus op een zo duurzaam mogelijke manier te doen verlopen.

Bezoek Brooklyn.be

Daag ons uit!

Je broedt op een nieuw project? Zin in een vrijblijvend gesprek? Laat ons samen rond de tafel zitten. We zijn één en al oor, en zijn graag de start van jouw digitaal verhaal…