GIMBER is het biologische alternatief voor elke alcoholische drank en zit boordevol biologische gember, citroen, kruiden en specerijen. De mensen van GIMBER kwamen bij ons terecht in hun zoektocht naar een sterke partner waarmee ze een langetermijn samenwerking konden uitbouwen. Om de verdere online groei te ondersteunen was er nood aan een flexibel contentplatform, dat naadloos kon geïntegreerd worden met de bestaande Shopify Plus webshop. Na de eerste klik, kwamen we al snel samen tot onze eerste kick!

Onze diensten

Craft CMS Shopify SEO

The Gimber Story

"In een wereld waar de drank- en voedingsindustrie de regels maakt, creëerden wij een alcoholvrij drankje dat tegen de stroom ingaat. 100% natuurlijk, biologisch en zonder bullshit ingrediënten waar je oma nooit van gehoord heeft. Een unieke mix van gember, citroen, kruiden en specerijen die zich al meer dan 4 jaar verstopt in de gezondste koelkasten van Europa."

"Ons gouden elixer, gemaakt met biologische gember, bruist van de voordelen van dit voedzame superfood. Veelzijdig en gedurfd, dat is de smaak van GIMBER. Zowel puur als gemengd met andere dranken en voedsel. Een alcoholvrije revolutie die de juiste kick geeft aan mocktails, cocktails, warme dranken en gerechten die smeken om een gember twist."

We design mobile first!

We houden ervan om elke webshop interface vanuit het mobile first principe te benaderen. Onze meerwaarde is dat we ook voor desktop gebruikers voor een ultieme gebruikerservaring zorgen.

Gimber screens mobile

De wetenschap dat we dankzij deze selectieprocedure het agentschap zullen weerhouden dat de meest deskundige en doeltreffende dienstverlening aanbiedt tegen de meest competitieve voorwaarden, vormt een gezonde basis voor een langdurige en intensieve samenwerking. Glue kwam hier duidelijk als sterkste uit!

GIMBER - Marketing manager

Onze kick? Onze klanten hun omzet zien stijgen!

arrow-gradient 0%

meer omzet

arrow-gradient 0

storefronts

arrow-gradient 0%

meer kick

Gimber landing1
Gimber landing2

Onze packshots moeten van het scherm spatten!

Via het Craft CMS kan elke productpagina verrijkt worden met flexibele content blocks. Zo heb je als bezoeker op geen enkel moment het gevoel dat je op een standaard Shopify aan het surfen bent.

Gimber mobile

Daag ons uit!

Je broedt op een nieuw project? Zin in een vrijblijvend gesprek? Laat ons samen rond de tafel zitten. We zijn één en al oor, en zijn graag de start van jouw digitaal verhaal…