In deze nieuwsbrief gunnen we je een blik achter de schermen, delen we onze nieuwste projecten, interessante weetjes én onze nieuwste Glue’ers. Koffie dabei en lezen maar!
Welke kaart trekt Glue dit jaar?
Een nieuw jaar? Dan hebben we traditiegewijs een kerstkaart voor je klaar. Welke wensen het dit jaar worden, geven we nog niet prijs. Om jullie nu al even op te warmen, een overzicht van de afgelopen jaren, een 'medley' zowaar.
Project in de kijker: Brooklyn
Brooklyn, de grootste multistore van het land zit in een nieuw jasje! Glue kreeg carte blanche en koos voor een combinatie van een krachtig CMS en verschillende koppelingen. Hierdoor creëren we een uniek omnichannelverhaal waar inspiratie én conversie hand in hand gaan.
 
Craft CMS & Shopify: twee handen op één buik
 
Dat we superfan zijn van Craft CMS, dat kon je hier al lezen. Maar ook Shopify heeft bij ons een streepje voor. En wat als we beide pareltjes integreren in één site? Dan krijg je een match made in heaven. In dit artikel doen we even uit de doeken waarom Craft CMS en Shopify twee handen op één buik zijn.
 
Meer lezen →
 
Nieuw volk, say hi to
Jens
Enkele maanden geleden vervoegde Jens, Gentenaar met West-Vlaamsche roots, team Glue als nieuwe project manager. Hij leidt projecten in de beste banen en staat ook in voor support. Als kersverse papa (proficiat!) is zijn grootste hobby nu het vertroetelen van de kleine Ralph. Naast het ouderschap, wat topsport op zich is, vind je Jens ook op het tenniscourt, op de skilatten of op restaurant.
 
All we want for Christmas is you!
 
Hou jij van creatieve, foutloze teksten? Van content in al haar vormen? Heb je goesting om het digitaal verhaal van onze klanten te helpen schrijven? En wil je je ontfermen over de interne communicatie en sociale media van Glue? Zoek dan niet verder.
 
Join our team
 
Project in de kijker: VONK & Zonen
De website van het literair productiehuis VONK & Zonen kreeg een make-over. We kozen voor een fris en dynamisch design waar de focus vooral ligt op storytelling.
 
Broed je op een idee?
 
Wel, dan ben je bij Glue aan het juiste adres! Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende babbel. We zijn één en al oor en helpen je graag met de start van jouw digitaal verhaal.
 
Let's stick together →
 
 
Glue Digital Agency
Dok Noord 4 E205, 9000 Gent - +32 9 336 78 08
hello@glue.be - www.glue.be