Verkocht zijn aan Shopify

Hoe een self-hosted SaaS setup jouw zaak verder kan uitbouwen.

Shopify Craft
.1 Waarom kiezen voor Shopify?

Verschillende e-commerce systemen kennen op dit moment hun bestaan. Waarom we bij Glue zo een fan zijn van Shopify? We laten de voordelen even voor zich spreken:

Gebruiksvriendelijk

Een intuitive gebruikersomgeving maakt Shopify zelfs toegankelijk voor beginners zonder veel technische kennis. Automatische upgrades & dagelijkse backups zijn maar enkele voorbeelden die het de gebruiker heel gemakkelijk maken.

Ruime keuze aan 'add-ons'

Achter Shopify schuilt er een grote community van developers. Dit zorgt ervoor dat er veel uitbreidingen out of the box beschikbaar zijn. Custom development is hier niet aan de orde, wat rechtstreeks resulteert in een lagere ontwikkelingskost.

Veilige omgeving

Open source systemen zoals Magento dienen geïnstalleerd te worden op een afzonderlijke server. Dit hoeft bij Shopify niet, je bent dus altijd verzekerd van een up-to-date, veilige omgeving.

Al overtuigd? Vertel het ons!
.2 Saas versus open source
Xandres Magento

Bij de keuze van een licensed platform zoals Shopify kies je voor een systeem met een vaste roadmap met zekerheid van het voortbestaan. Wat voor kleinere webshops de ideale keuze is.

Voor complexere projecten sla je beter de weg in van de open source pakketten zoals Magento. Hierdoor kunnen we als ontwikkelaars snel spelen op de actualiteit en ben je niet gebonden aan licentiekosten.

Magento case Xandres
.3 Enkele bekende Shopify kleppers

Twijfel je nog aan de kracht van Shopify? Neem een kijkje naar de websites van onderstaande a-brands. Deze werden volledig gebouwd met de kracht van Shopify.

Polariod11
Budweis2
Nyt2
Tesla

Daag ons uit!

Je broedt op een nieuw project? Zin in een vrijblijvend gesprek? Laat ons samen rond de tafel zitten. We zijn één en al oor, en zijn graag de start van jouw digitaal verhaal…