Het gerenommeerd Belgisch modemerk Xandres staat voor verfijnde eenvoud: geklede casual mode, geraffineerd maar verfrissend. Het merk wordt internationaal aangeboden in exclusieve multimerkboetieken en in Xandres brand stores. De collecties zijn nu ook verkrijgbaar in de gloednieuwe Xandres webshop die Glue mocht ontwikkelen.

Onze diensten

Magento 2 webdesign e-commerce
Xandres shopthelook

Shop the look

Om de waarden van het merk zo perfect mogelijk te vertalen in de webshop, bewaakten we steeds het fragiele evenwicht tussen inspiratie en conversie. We werkten een design uit waarin gebruiksvriendelijkheid, verfijning, vorm en functie hand in hand gaan.

Resultaten 2020 vs. 2019

Sinds de marketing afdeling alle flexibiliteit kan benutten om landingspagina's en inspiratie content aan te maken zijn de resultaten van de Xandres webshop spectaculair gestegen.

arrow-gradient 0%

omzetstijging

arrow-gradient 0%

conversieratio

arrow-gradient 0%

meer transacties

Geoptimaliseerd voor elk scherm

Xandres screen sm

Uitgekiende webshop architectuur

Het logisch aan elkaar koppelen van alle componenten blijft voor elke webshop een uitdaging. Vanuit een gecentraliseerde aanpak komen we steeds tot het beste resultaat.

Xandres 1
In al onze webshop projecten staat de ESB (Enterprise Service Bus) steeds centraal.
Xandres magento

Feilloze integratie met externe partners

Waar Xandres tot voor kort het hele e-commerce plaatje aan een externe partij toevertrouwde, nam het modehuis de beslissing dit traject voortaan in eigen beheer te nemen. Daarom werkten we eerst een functionele en technische analyse uit waarin alle partijen uit het e-commerce proces - logistiek, betalingen, klantendienst, eigen shop en kassasystemen - naadloos op elkaar werden afgestemd. Resultaat: een performante webshop die vlekkeloos alle externe partijen integreert.

Bezoek Xandres.com

Gebruikte technologieën in deze case

Magento
Elastic stack
Varnish
Akeneo

Daag ons uit!

Je broedt op een nieuw project? Zin in een vrijblijvend gesprek? Laat ons samen rond de tafel zitten. We zijn één en al oor, en zijn graag de start van jouw digitaal verhaal…