Verkocht zijn aan Shopify

Hoe een self-hosted SaaS setup jouw zaak verder kan uitbouwen
Libelle shopify
.1 Waarom kiezen voor Shopify?

Er bestaan verschillende e-commerce systemen. Waarom we bij Glue fan zijn van Shopify? De voordelen spreken voor zich:

Gebruiksgemak

Een intuïtieve gebruikersomgeving maakt Shopify toegankelijk voor beginners zonder veel technische kennis. Automatische upgrades & dagelijkse backups zijn maar enkele voorbeelden die het de gebruiker heel gemakkelijk maken.

Budgetvriendelijk

Achter Shopify schuilt een grote community van developers. Dit zorgt ervoor dat er veel uitbreidingen out of the box beschikbaar zijn. Custom development is hier niet aan de orde, wat rechtstreeks resulteert in een lagere ontwikkelingskost.

Veilige omgeving

Open source systemen zoals Magento dienen geïnstalleerd te worden op een afzonderlijke server. Dit hoeft bij Shopify niet, je bent dus altijd verzekerd van een up-to-date, veilige omgeving.

Overtuigd? Praat met ons
.2 Saas versus open source
Xandres magento

Bij een licensed platform zoals Shopify kies je voor een vaste roadmap met bestaanszekerheid. Wat voor kleinere webshops de ideale keuze is.

Voor complexere projecten sla je beter de weg in van open source pakketten zoals Magento. Hierdoor kunnen we als ontwikkelaars maatwerk leveren en ben je niet gebonden aan licentiekosten.

Magento case Xandres
.3 Enkele bekende Shopify kleppers

Twijfel je nog aan de kracht van Shopify? Bekijk de websites van onderstaande a-brands. Deze werden volledig gebouwd met behulp van Shopify.

Daag ons uit!

Je broedt op een nieuw project? Zin in een vrijblijvend gesprek? Laat ons samen rond de tafel zitten. We zijn één en al oor, en zijn graag de start van jouw digitaal verhaal…