Entrepot du Vin werkt exclusief samen met kleinschalige en gepassioneerde wijnbouwers. Zowel in de winkel als online willen ze hun visie rond respect voor de natuur en persoonlijk advies uitdragen. Een naadloze combinatie van onze favoriete technologieën Craft CMS en Magento 2 maakte dit mogelijk: een webshop met aandacht voor storytelling en inspiratie.

Onze diensten

Craft CMS webshop Magento 2 e-commerce

Technische architectuur

Door de twee technologieën te combineren gebruiken we het beste van twee werelden. Er zijn geen limieten op contentvlak; met een page builder en contentblokken in Craft zijn alle tools ter beschikking voor het marketingteam. Magento zorgt dan weer voor alle e-commerce features, zoals bijvoorbeeld uitgebreide kortingsregels.

Alle product- en stockinformatie wordt vanuit de POS software (de kassa) geïmporteerd. De verrijking (toevoegen van categorieën, foto's, tekst,...) gebeurt in Magento. Elke bestelling en klantenprofiel op de website wordt dan weer terug naar de kassa gestuurd. Op die manier is alle informatie van een online klant meteen gekend in de winkel en kan de uitlevering van online orders centraal beheerd worden vanuit de kassa.

Entrepot verlanglijst small

Bewaar jouw favorieten

Via een eigen account bewaar je je favoriete wijnen om zo je persoonlijke voorkeuren in het ruimte assortiment van meer dan 500 wijnen bij te houden.

Keuze gemaakt? Plaats je favorieten in het winkelmandje en het aftellen kan beginnen.

Diezelfde favorieten en aankopen vormen dan weer de basis voor persoonlijke aanbevelingen en aanbiedingen die je in je mailbox ontvangt.

Overzichtelijk op elk scherm

Of je nu onderweg op je smartphone snel een geschikte wijn bij een gerecht zoekt of op een groot scherm je wijnkelder wil uitbreiden: we zorgen voor dezelfde gebruiksvriendelijke ervaring en beleving.

Entrepot mobile

Filters altijd en overal beschikbaar

Laat je begeleiden door het uitgebreide aanbod met behulp van de intuïtieve filteropties. Via de duidelijke facet filter op de overzichtspagina, klikbare trefwoorden op een detailpagina of overzichtelijke lijst in de footer: alle wegen leiden naar goede wijn.

Entrepot footer filters
D

De Savoie ligt vlak bij de Alpen. In deze streek spreekt men over een heroïsche wijnstokcultuur.

Didier Berthollier - Wijnbouwer
Denis didier berthollier 1024x683
Entrepot wijnfiche

Uitgebreide wijnfiche

De vakkennis en uitgebreide achtergrondinformatie komen volledig tot uiting op de detailpagina. Een overzicht van alle kenmerken, tips voor foodpairing, een downloadbare pdf en meer info over de wijnbouwer en de streek maken het een plezier om je te verdiepen.

Entrepot wijnbouwers

Wijnbouwers vertellen hun verhaal

Elke wijnbouwer heeft een eigen pagina met gekoppelde producten en alle mogelijkheden om het persoonlijk verhaal te delen door middel van tekst, afbeeldingen en video. Dit contentkanaal in Craft CMS is niet alleen goed voor SEO maar heeft ook een grote informatieve meerwaarde.

Entrepot filters